De Schrijf 5/7 daagse

Zelf schrijven

Tijdens de Schrijf 5/7daagse kun je de hele dag werken in een van de schrijfruimtes of in de tuin, in je eentje of gezellig samen. De rust en de inspirerende omgeving lenen zich bij uitstek om je volledig te concentreren op je eigen verhaal of roman.  Je kunt je terugtrekken en alleen tevoorschijn komen voor de smakelijke maaltijden.
Het gebouw en de tuin zijn zeer ruim en het aantal deelnemers is beperkt, zodat iedereen de rust en ruimte kan vinden om zich te focussen op zichzelf en zijn verhaal.

Het is altijd mogelijk om met de schrijfcoach te praten, te brainstormen of feedback te krijgen op teksten.  Alles naar eigen behoefte, als je maar tot schrijven komt!

DSCF0014

Schrijfcoach

Inzoomen op je eigen teksten en de specifieke vragen die je daarbij hebt, kan tijdens de individuele coachingsgesprekken waarin je feedback krijgt op je werk.
Ook kun je die gesprekken gebruiken om te sparren over je drijfveren, verhaalidee, je synopsis strak te trekken, je personages uit te diepen of gerichte schrijf-technische vragen te stellen. Door de beperkte groepsgrootte is persoonlijke aandacht gegarandeerd.

Inspiratie

De avonden zijn er om nog meer te schrijven, voor wandelingen, een frisse duik in het meer, gesprekken, om te ontspannen in de gemeenschappelijke leefruimte of bij het kampvuur. En natuurlijk om met andere schrijfgekken te praten over je passie. Er is een uitgebreide schrijfbibliotheek. Zowel voor theorie als inspiratie kun je hier terecht.

IMG_0696

Voor informatie en om in te schrijven voor de Schrijf 5/7 daagse, mail naar info@lekkerschrijven.com.

Volg de Schrijf 5/7daagse op Facebook!