Programma

Tuin Hof van AxenDe eerste dag ben je welkom vanaf 17.00 uur. Na het diner maken we kennis met elkaar en verkennen we deze bijzondere plek.

De andere dagen wordt er geschreven en is er tijd voor coaching, onderbroken door een heerlijke lunch. En als je moegeschreven bent, kun jeĀ  altijd lekker wandelen, zwemmen, lezen of waar je maar behoefte aan hebt.

Na het diner is er natuurlijk nog meer tijd om te schrijven, maar ook om te ontspannen bij een kampvuur buiten of in de Tipi, tijdens een wandeling door het aangrenzende bos of rond het meer. Maar je kunt natuurlijk ook knus bij de houtkachel binnen zitten of gezellig spelletjes doen.

DeĀ literaire kampvuur-avond(en) waarin de deelnemers voorlezen uit hun eigen werk is altijd weer boeiend. Het is fijn om te horen waar anderen zo druk mee zijn!

Naar behoefte kunnen uitstapjes worden gemaakt, maar de praktijk wijst uit dat de meeste deelnemers liever op De Hof van Axen blijven om te schrijven.
Wel wordt dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid een ontspannende massage te krijgen om de schrijversspieren goed los te krijgen of een yogales te volgen. Beiden worden verzorgd door De Hof van Axen.

Op de laatste dag is het na de lunch helaas weer tijd voor de terugreis.