Locatie

Na twaalf jaar Lekker Schrijven in Milonga (Frankrijk) werd het tijd voor een nieuwe locatie. En wat voor een!
De Hof van Axen ligt in de bossen bij Witteveen (Midden-Drenthe). Je kunt er heerlijk wandelen. En grote bonus: de riante tuin grenst aan een prachtig zwemmeer!
De website doet het huis en de plek niet alle eer aan, maar als je toch wilt kijken, dit is de link: https://www.hofvanaxen.com/
De hof van Axen is op dezelfde levenswijze gebaseerd als Milonga: vrijheid, verbinding met de natuur en een tikje excentriek.

Schrijven, eten, ontspannen, wandelen, gesprekken, lezen, zingen, zwemmen, een kampvuur aanleggen… Kortom: een geweldige plek voor schrijfbijeenkomsten.

Sonja en Jan zorgen dat alles op rolletjes loopt. En niet onbelangrijk: elke dag worden er heerlijke maaltijden op tafel gezet zodat we aan niets anders hoeven te denken dan aan schrijven.
DSCF0006

De tuin is groot en geweldig onderhouden. Diverse kampvuurplaatsen, terrasjes, leuke doorkijkjes, een tipi, heerlijke plekken om te schrijven, kleuren, geuren en natuurlijk het meer en de omringende bossen…

En ook het huis is super: een grote, gezellige huiskamer, eetkamer, een lichte zaal met uitzicht op de tuin, bijzonder mooi gemaakte douches en toiletten waar je voor je plezier gebruik van maakt, knusse centrale hal, voldoende slaapkamers, mooie details… alles straalt sfeer uit en wordt liefdevol onderhouden.

Laat je in De Hof van Axen inspireren door het gezelschap, de natuur, de rust, het heerlijke eten en het oplaaiende kampvuur.

Het vervoer is geen probleem. Veel deelnemers reizen samen en er is vast een auto te vinden waarin nog een plekje vrij is. Of je neemt de trein naar Beilen en dan halen we je van het station op of je neemt voor een klein bedrag de hub-taxi (tel. 0800-4020102).

Enkele weken voor vertrek ontvang je per mail alle praktische informatie.